Praline Pastry

Η ιστορία μας

Μια ιστορία σαν παραμύθι

Στην καρδιά της παραθαλάσσιας Πρέβεζας, βρίσκεται ένα γλυκό σαν πραλίνα μέρος, όπου μπορεί κανείς να εκπληρώσει κάθε του γλυκιά επιθυμία – το Praline Pastry Shop. Ένα όνειρο που μετατράπηκε σε ιδέα όπου ωρίμασε με τον χρόνο, τώρα πραγματοποιείται για να μοιραστούμε μαζί σας τα γλυκά μας μυστικά μέσα από τις συνταγές που γέννησε το δικό μας ταλέντο και μεράκι.

ζαχαροπλαστείο praline πρέβεζα 9
ζαχαροπλαστείο praline πρέβεζα 6
Micro pastry shop

Το Praline Pastry Shop σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα απλό ζαχαροπλαστείο. Πρόκειται για έναν μικρόκοσμο ζαχαροπλαστικής που αγκαλιάζει την ομορφιά, την εκλεπτυσμένη γευστική απόλαυση, τη σύγχρονη αισθητική και πολλά ακόμα, τα οποία θα ανακαλύψετε επισκεπτόμενοι το Praline!

Στο εργαστήρι-ζαχαροπλαστείο μας, προσφέρουμε στον επισκέπτη μία μοναδική εμπειρία, καθώς όλα εκτυλίσσονται μπροστά του: τα γλυκά φτιάχνονται χειροποίητα, με αγνά τοπικά υλικά μπροστά σας και δίνονται στο πωλητήριο του γλυκοπωλείου ώστε να συσκευαστούν και να φτάσουν στα χέρια σας. Κάθε γλυκιά πανδαισία που βρίσκεται στο κουτάλι σας, φτιάχνεται αποκλειστικά από εμάς για εσάς με απόλυτο σεβασμό και αγάπη!

ολα αυθεντικα

Οι φρέσκιες πρώτες ύλες μας, όπως το Ηπειρώτικο γάλα που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των γλυκών μας, σε συνδυασμό με το μεράκι και τη φαντασία που κατέχουμε ως έμφυτα ταλέντα, δημιουργούμε γλυκά που αγαπούν εδώ και χρόνια μικροί και μεγάλοι, λόγω της εξαιρετικής τους γεύσης και ποιότητας. Εδώ, σοκολατένια, ζαχαρωτά και αφράτα πραλινογλυκίσματα, αποκτούν ζωή με απίστευτη γοητεία, που κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί!

Όλα τα γλυκά μας φτιάχνονται από αγνά, φυσικά υλικά με τη χρήση χειροποίητων μεθόδων. Είναι αυτή η αγνότητα που χαρίζει στα προϊόντα μας την αυθεντική και απαράμιλλη γεύση που αξίζετε!

ζαχαροπλαστείο praline πρέβεζα 23
ζαχαροπλαστείο praline πρέβεζα 5
Πρωτοποριακεσ ιδεεσ ζαχαροπλαστικησ

Στο Praline Pastry Shop, οι γεύσεις συναντούν την τέχνη και η χαρά της γλυκιάς απόλαυσης εκπροσωπεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας μας. Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε μοναδικές γεύσεις στη ζωή σας μέσω της μαγείας της ζαχαροπλαστικής, με τον επαγγελματισμό και την αγάπη που αντανακλάται σε κάθε δημιουργία μας.

Είμαστε εδώ για να σας ταξιδέψουμε μέσα από την κορυφαία ποικιλία των γλυκών μας, με έναν και μόνο σκοπό: να φέρουμε χαμόγελα στα πρόσωπα σας και να κάνουμε κάθε στιγμή σας αξέχαστη. Καλωσορίσατε στον κόσμο της απόλαυσης, καλωσορίσατε στο Praline!

Κριτικές Google
Τι λένε για εμάς οι πελάτες μας
Την προηγουμενη Κυριακή είχαμε τα γενέθλια και την βαπτιση του γιου μας έτσι παραγγειλαμε τα γλυκά και την τουρτα από το praline, η τουρτα όσο για τα γλυκά, άφησαν τις καλύτερες εντυπωσεις στους καλεσμενους μας !
Dimitra Terz
Google
Εξαιρετικά παγωτά και γλυκά. Άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Όμορφο και καθαρό
ERMIONI MITSIOU
Google
Το πιο υπέροχο γεμιστό τσουρέκι, τα καλύτερα παγωτά και γενικά ότι κι αν έχω δοκιμάσει αξίζει ♥️ Ευγενική εξυπηρέτηση ! Μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε
Nina P
Google
Παρά τη ζέστη δεν αντισταθήκαμε στο σουφλέ σοκολάτας, αλλά είπαμε να το συνοδεύσουμε με παγωτό!!!! Εξαιρετικά όλα και οι τιμές απίστευτες!!!
Roula Loli
Google
Χωρίς καμία υπερβολή το καλύτερο ζαχαροπλαστείο που έχω επισκεφθεί από θέμα ποιότητας !! Όσες φορές έχω πάρει γλυκά είναι πάντα ολόφρεσκα και πολύ γευστικά ,όχι απλά τυποποιημένα γλυκά ! Για αυτό το λόγο επέλεξα να πάρω τα γλυκά του γάμου μου από εδώ !
Dimitra Fountoglou
Google
Μας πρότειναν να πάμε στο Praline για γλυκό και παγωτό. Σήμερα το επισκεφθήκαμε και όσα δοκιμάσαμε ήταν ολόφρεσκα, παγωτό σε απίστευτες γεύσεις και πολλές επιλογές που δε βρίσκεις εύκολα.
Andriana Christopoulou
Google
Ο,τι καλύτερο σε γεύσεις, τιμές, εξυπηρέτηση!! Παγωτό υπέροχο, πάστα χωρίς ζάχαρη θεϊκή, ταρτάκια του ονείρου όλα υπέροχα και οικονομικότατα!! Μπράβο σας!
Xrysa Tektonidi
Google
Από τα πολύ ωραία ζαχαροπλαστεία με δυνατό παγωτό και όχι μόνο. Τιμές πολύ φυσιολογικές, όχι τουριστικές. Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Μπράβο, κάνουν τη διαφορά.
Bill Karatzas
Google
Πήραμε 8 διαφορετικά γλυκάκια. Ήταν ολόφρεσκα και πεντανόστιμα. Το προτείνω με κλειστά μάτια.
Labrini Avgouli
Google
Close
Close
Μετάβαση στο περιεχόμενο