Το brand μας

Το Praline Pastry Shop, είναι μια ιδέα χρόνων που υλοποιήθηκε για να φέρει τις μοναδικές γεύσεις της μέσα από μικρά και μεγάλα μυστικά στις συνταγές της.

Με πολύ μεράκι και φαντασία δημιουργήσαμε έναν χώρο που βγαίνει μέσα από τα παραμύθια και σοκολατένια πραλινογλυκίσματα !

Πολλά χαμόγελα σας περιμένουν στο κατάστημα μας και μια γλυκιά πανδαισία χρωμάτων και αρωμάτων που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Το Praline Pastry Shop σας εγγυάται ότι δεν έχετε δει πότε τόσο μεγάλη ποικιλία χειροποίητων προϊόντων, σε τόσο απίστευτες γεύσεις και τιμές…

 

Praline Pastry Shop σημαίνει κάτι όμορφο, φινετσάτο, μοντέρνο, χρωματιστό και πολλά άλλα, τα οποία βλέπει όποιος μπαίνει σε ένα κατάστημα γεμάτο από γλυκές δημιουργίες

praline brand
divider 4
laty praline pastry πρέβεζα

Ακολουθώντας τα βήματα των δημιουργών της πραλίνας και δημιουργώντας την δική μας μυστική συνταγή, παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας, μπροστά σας, δίνοντάς σας την πραγματική εικόνα του αυθεντικά χειροποίητου.

Όλες οι δημιουργίες του Praline Pastry Shop κατασκευάζονται με αγνά, φυσικά υλικά, με χειροποίητες μεθόδους δίνοντας την σπιτική γεύση και την απόλαυση σε κάθε κομμάτι τους.